PERFECT DATE

18. 06. 2017

Ahoj. V dnešním článku bych vám ráda ukázala naše oblíbená "profláklá" místa na rande. Fotky vznikly v rámci kampaně, kde jsme se ještě spolu s Domi a Kubou spojili s GrandOptical (konkrétně značkou Ray-Ban) a přinášíme vám možnost jednoduše vyhrát brýle pro sebe a tvoji polovičku nebo kamarádku. Zkrátka pro toho s kým chodíš na rande! Jaké jsou podmínky pro získání těhle exluzivních brýlí, které seženete pouze v GrandOptical? Úplně jednoduché. Vyrazíte randíčkovat na své oblíbené místo, tam se vyfotíte a přidáte fotku na Instagram. Nezapomenete přidat hashtag #RayBanRande a označit @grandoptical_cr. Od pondělí 19.6 do neděle 16.7. poběží celkem 4 soutěžní týdny a každý týden bude vybrán jeden výherce, který si vybere pro sebe a svou polovičku Ray-Ban brýle. Výherce bude vybírat každý týden jeden z nás. Já už teďka od pondělí! Příští týden to má na starosti Pavel, třetí týden Domča a čtvrtý její Kuba. Tak se snažte a ukažte nám ty vaše randíčková místa. Už se těšíme. :)

Našim prvním místem, které snad nikdy neomrzí je "náplavka". Chodíme tam ráno na trhy, večer na drink a koná se tam spoustu super akcí jako jsou food festivaly nebo koncerty. Navíc není nic lepšího než pozorování zapadajícího sluníčka u vody! 

Hned vedle náplavky je super zmrzlinárna Puro Gelato. Kdo ještě nebyl, musí vyzkoušet! Pro mě je vítězem mangová příchuť. Miluju ovocné sorbetové zmrzky. Vždycky si řikám, že vyzkouším i nějakou jinou příchuť, ale pokaždé si stejně dám svoje oblíbence. Pavel si dal pistáciovou. Rande na zmrzce je prostě klasika. :)

Posledním místem, které jsme si poslední dobou dost oblíbili je Vnitroblock. Mají tam nejen skvělé kafe a chlebíčky z Chlebíček storu (můj favorit je ten vege paštikový), ale i Signature store, kde si můžete koupit hadry, doplňky i věci do bytu. My to vždycky takhle hezky spojíme. Navíc teď v létě mají otevřený i zadní prostor s paletami a polštáři, na kterých si můžete vychutnat kafe nebo drink pod širým nebem. Jo a úplně vzadu je skvělý fotogenický auto! :D

Tak to by byly naše oblíbená místa z Prahy. Příště se podělíme o oblíbené spoty z Liberce :) Vy se nezapoměňte zúčastnit "randíčkové" soutěže o ikonické Ray-Ban brejle a podělte se s náma o ty vaše TOP místa! Tak hodně štěstí! :*