RED DRESS

24. 05. 2018

Ahoj! Po delší odmlce tady na blogu se opět hlásím s outfitovým článkem :) Ve středu jsme totiž s Domi měly doslova "blogerský" den plný akcí a konečně jsem měla čas i na nafocení outfitu. Ráno jsme odstartovaly eventem, kde se představoval nový balzám na rty Eos (takové to "vajíčko", co určitě znáte) s extraktem z aloe vera a my měly možnost si zacvičit jógu v krásném novém studiu Yoga Movement na Smíchově. Na to, že jsem byla kdysi zvyklá na hot jógu, která se cvičí ve 42 stupních, mi tato lekce od Kláry Pokorné dala docela zabrat :D Pokud to na Smíchov máte kousek, tak určitě doporučuji navštívit studio a lekci si vyzkoušet, třeba si to zamilujete jako já!

Náš den pokračoval představením nových šperkařských a hodinářských skvostů v Klenotnictví Dušák - v místě, kde se vždycky zamiluju do nějaké materiální věci <3 a tentokrát to byly nové hodinky Omega s názvem Trésor. Vzhledem k ceně, tak to abych začala šetřit do prasátka už teď !

Náš den jsme zakončily na náplavce, kde se na loďi Kayak Beach Bar konal letní event s Nespressem. Mohly jsme si vyzkoušet paddleboarding, zahrát si volejbal nebo se jen tak válet na lehátku s jejich skvělých drinkem namíchaným s malinami a ledovou kávou. My jsme s Domčou stihly skoro všechno a z celého dne jsme byly nadšené. 

A co můj retro outfit? Líbí se vám? V šatníku mi dlouho chyběl nějaký výrazný kousek, tak jsem se rovnou rozhodla pro tu nejvýraznější barvu - červenou. Šaty jsou zavinovací a nabírané rukávy jim dávájí takový "prvorepublikový feel". Překvapil mě i materiál, který je příjemný a prodyšný, takže v nich můžete pobíhat celé letní dny. Outfit jsem doladila slaměnou crossbody kabelkou a mě by zajímalo, co na tenhle trend věcí pletených ze slámy řikáte? :)

Dress - Answear from Answear.cz (HERE)

Clutch - Answear from Answear.cz (HERE)

Shoes - Deichmann (HERE)